0
Pogledaj post
Kako da pustim reklamu na Fejsbuk?

Kako da pustim reklamu na Fejsbuk?

Nikad lakše!

Ako ste ikada štampali flajere znaćete da štampa 10000 flajera košta bar 300€, ne računajući podelu.

Sad zamislite da Vas štampa 10000 flajera i podela istih košta 10€ i da ih delite samo onima za koje znate da će biti zainteresovani za ono što nudite. Super, zar ne? Na Fejsbuku je sve to izvodljivo.

Napredni algoritam Vam omogućava da tačno ciljate ljude koji su Vaši potencijalni kupci, a da na ostale ne rasipate budžet. Ono što je najbolje je da Vam omogućava da ljude ciljate po tome gde se nalaze, LOKALNO ali i GLOBALNO.

Ne treba Vam konsultant da shvatite moć Fejsbuka i prednost reklamiranja i komunikacije na njemu.

Dobro, koliko će to da me košta?

Zavisi od toga šta želite da postignete. Cena koštanja klika, odnosno 1000 prikaza, je varijabilna i kreće se od 0,001€ pa do čak 1€ za neke specifične ciljne grupe. Neka srednja, prihvatljiva, cena se kreće od 0.05 do 0.20€ po kliku, odnosno za 1000 prikaza.

Nemam vremena za to, koliko će me koštati da se vi bavite mojom kampanjom?

Postoje dva načina saradnje:

  • Prvi način saradnje je da izaberete jedan od tri ponuđena paketa usluga. U tom slučaju Vam je vođenje kampanje besplatno dok god plaćate jednu od usluga.
  • Drugi način je upravljanje ad hoc oglašavanjem koje pored budžeta za oglašavanje koji odredite u konsultaciji sa nama, iznosi +20% vrednosti budžeta.

OK, zainteresovali ste me, koji su dalji koraci?

Popunite formu ispod i ubrzo ćemo Vam se javiti. Ništa lakše, zar ne? 🙂

0
Pogledaj post
Veliki novogodišnji popust!

Veliki novogodišnji popust!

U duhu novogodišnjih praznika, svakom potencijalnom klijentu koji se prijavi do 31.12.2014. u ponoć, poklanjamo 30% popusta na sve usluge u toku 2015. godine.

Da, dobro ste pročitali :). Ukoliko popunite formu na našoj kontakt strani, automatski ste ostvarili popust na sve naše usluge u toku naredne godine.
Bez obzira koliko će Vam puta u toku godine usluge naše agencije biti potrebne, Vi imate popust od 30%.

Prijavite se odmah!

Srećne Novogodišnje i Božićne praznike Vam želi Vaša digitalna agencija.

0
Pogledaj post
5 metoda komunikacije na internetu za neprofitne organizacije

5 metoda komunikacije na internetu za neprofitne organizacije

Radeći sa nekolicinom organizacija nevladinog, odnosno civilnog sektora, uočili smo da svaka nevladina organizacija ima neki svoj stil vođenja online kampanje. Stil zavisi od iskustva ljudi koji vode te kampanje i uglavnom su to odgovorne osobe u organizaciji, predsednik, potpredsednik ili sekretar. Samim tim što nemaju dovoljno iskustva oni se više ili manje fokusiraju samo na određene segmente u marketingu odnosno u komunikaciji na internetu dok određene i ne koriste ili koriste veoma malo.

S obzirom da su to uglavnom projektno orijentisane kampanje one se i rade tako – stihijski ili ad hoc kako se drugačije kaže. To ima svoje dobre ali i svoje loše strane. Dobra strana je to što su to udarne kampanje sa velikim ričom (reach), a loša je što nisu dugotrajne i što se na njih zaboravi vrlo brzo od trenutka kada se kampanja završi.

Sve te organizacije prave neki svoj sadržaj, i bilo da se radi o tekstu, slici ili videu u velikom broju slučajeva taj sadržaj nije optimizovan za internet, odnosno za društvene mreže.
Pročitajte više →

0
Pogledaj post
Novi veb sajt nove agencije

Novi veb sajt nove agencije

Kao što je i ranije najavljeno, avgusta 2014. obavljeno je spajanje agencija WebEx i webex.consult i one će u budućnosti poslovati pod imenom webex.consult. Ovim spajanjem je napravljen korak unapred u poslovanju i popeli smo se na stepenik više ka ostvarivanju našeg poslovnog cilja.

Veb sajt je ostao na staroj adresi. Smatramo da je to dobar potez jer je adresa već poznata velikom broju poslovnih subjekata. Naravno, izradili smo nov veb sajt koji će u narednom periodu biti upotpunjen i starijim stavkama iz portfolija, a nadamo se da ćemo ga brzo popunjavati i novim kreativnim projektima.

Ovaj blog će služiti kao mesto za saopštenja iz agencije ali i mesto za edukaciju klijenata i svih ostalih zainteresovanih posetilaca. Očekujte puno kreativnog i edukativnog sadržaja uskoro.

S poštovanjem,
webex.consult
Vaša digitalna agencija

0
Pogledaj post
Gostujući post: Kako iskoristiti manje popularne ali zanimljive mreže Pinterest i Instagram?

Gostujući post: Kako iskoristiti manje popularne ali zanimljive mreže Pinterest i Instagram?

Svuda na internetu možete naići na tekstove sa naslovima kao “Kako koristiti Fejsbuk u poslovne svrhe” ili “10 načina kako da dovedete posetu na svoj blog sa Tvitera”. I to je po meni normalno jer su to dve najpopularnije mreže, kako u svetu, tako i kod nas na Balkanu.

Ali odmah iza njih su dve mreže koje su za svoj “medij” izabrale slike. Instagram i Pinterest. Dve najpopularnije društvene mreže za deljenje vizuelnog sadržaja, na kojima se osim fotografija mogu naći i ilustracije, 3D renderi, infografike, a kod Instagrama i kratki video.

Sledećih par pasusa je prvenstveno namenjeno vlasnicima malih biznisa ili njihovim direktorima i u njima možete pročitati kako iskoristiti ove dve mreže da povećate posetu sajtu/blogu. Naravno ovo ne znači da, ako niste vlasnik ili direktor, morate da zatvorite stranu – naprotiv. 🙂

Ceo post možete da pročitate kod Miškolina na blogu >>>

0
Pogledaj post
#ustupamoprostor

#ustupamoprostor

Nisam pisao više od godinu dana… i danas neću da pišem samo ću da ustupim prostor… čestitke @ivancosic na ideji…

 

Stop trgovini decom

Kampanja organizacije Astra — Anti Trafficking Action

 Pročitajte više →

1
Pogledaj post
Google virtuelna tastatura

Google virtuelna tastatura

Google ne prestaje da me iznenađuje ovih dana. Možda je staro ali danas sam primetio malo dugme pored input polja na google.com. Kada sam kliknuo iskočila je tastatura na ćirilici!

Pretpostavljam da se vidi samo na određenim (čitaj srpskim) podešavanjima. Sve u svemu zanimljiv widget.

4
Pogledaj post
Kosovo i Google Anaytics

Kosovo i Google Anaytics

Danas slučajno primetih da je Google u svom rešenju za web analitiku potpuno odvojio Kosovo od Srbije. Nije da mi smeta ili da sam zaluđen za to da je Kosovo Srbija (čak sam suprotnog mišljenja) ali me baš začudilo jer ni na jednom drugom Google servisu to nije slučaj… Vi koji imate GA nalog možete proveriti, a za Vas sa “jeftinijim ulaznicama” 🙂 evo screen shota

Srbija bez Kosova

… dok je recimo na Google Maps Kosovo prikazano kao sastavni deo Srbije, što možete pogledati klikom na ovaj link.

Čudno zar ne?

3

Hteo sam da pišem o…

… lažima, prevari, dužnicima, lopovima…

… a onda sam shvatio da to neće imati nikakvog efekta. Mogu ja da brbljam i škrabam koliko hoću – oni se neće promeniti.

Na ideju da pišem o ovome sam došao jer sam malo pre video da je sajt koji je izašao iz moje “kuhinje” od prvog do zadnjeg taga, podmuklo potpisan od strane nekih balavaca tj. tetkinog malog. Da vam ne bih sada oduzimao vreme objašnjavajući vam zapletenost događaja koji su se desili u proteklih nekoliko meseci, rećiću vam samo da su promenili pristupne parametre, izmenili nekoliko tekstova na sajtu ne menjajući pri tom dizajn i beskorpulozno se potpisali kao da su oni razvili ceo sajt. Da ne bude zabune, direktiva za izmenu sajta je došla od strane direktora firme čiji je sajt, međutim lopovi su samo izmenili tekst i moj potpis. Ostavili su dizajn, slike, pa čak i GA kod u dnu strane (pretpostavljam da nisu umeli da ga skinu). Da ne govorim da u meta tagu još uvek stoji da je autor WebEx. Po potpisu vidim da je to neki tip koji se predstavlja kao Bolton (evo malo posla za spamerske botove :)) i ima ga tu i tamo po internetu.

Naime radi se o sajtu firme Green Energy Invest iz Niša koja je bila moj dugogodišnji klijent i kojoj sam radio ceo identitet od logoa do sajta. Ono što nakon skoro 3 godine saradnje mogu da kažem je da sam ispao glup jer me je jedna lopovska organizacija slatkorečivošću i bajkama navela na pomisao da se bave ozbiljnim poslom, obnovljivim izvorima energije, da žele dobrobit svima. A u stvari sam bio izmanipulisan od strane jednog običnog KV varioca koji zamišlja da je veliki menadžer i koji lažima i prevarom navlači potencijalne investitore, uzima im siću i onda razim obmanama raskida saradnju sa njima. Ovakvi nadobudni menadžeri su opasni ne samo za potencijalne investitore već i za Srbiju jer u regionu šire imidž lošeg poslovanja i lopovluka. No dobro, na greškama se uči, s tim da više boli ako se učite na svojim greškama.

Izvinjavam se ako sam vam oduzeo dragoceno vreme koje ste mogli da upotrebite na pametniji način ali mi je već preko glave ovakvih lopova i morao sam negde “iskalim svoj bes”… razmišljao sam da ih prijavim na #kradimamu ali oni ni to ne zaslužuju. Tačka.

UPDATE: web sajt je promenjen… sada je u flashu i to nestručno urađen, bez trunke SEO. Naravno da je pao na Google SERP-u. Tužno. Eh da… i dalje koriste isti header koji sam JA dizajnirao.

0

Bingo!

Nema veze s ovom našom igrom za otimanje para od naroda, ima veze s čipsom 🙂